onsdag 12 september 2007

LEAVE BRITNEY ALONE!

Emokid blir emo när han försvarar Britney mot evil media. Awesome!


Edit: Tydligen hade jag missat en hel minut av filmen när jag postade den... Efter att ha sett hela kan jag konstatera att det här är det roligaste jag någonsin sett. Fuck air fucking! Nu är det bara vänta på spoofarna som trillar in. Blir jag full med en webcam i helgen så ska jag göra en (Hasselhof hade funkat i våras, Lasse Brandeby också).

5 kommentarer:

Daniel sa...

Men, jag tycker att det är så trökigt att det har blivit jag är den där cyniska, misstroende jäveln. Men, guys... är det här verkligen på riktigt?
OM det är på riktigt bidrar jag utan några som helst problem med en flaska vin till Emil om han som motprestation spelar in ett spoof.

ÄR det in dock inte på riktigt vill jag inte ha någonting att göra med spoofet.

Kalif Alif sa...

Jag kan också varmt rekommendera hans version av Britneys nya hit tillägnad henne.

Danne: Om man spanar in lite fler videor på Youtube med galningen så finner man att han har dekorerat HELA sitt rum med bilder på Britney. Jag har svårt att tro att någon skulle göra sig det problemet för några tvåminutersskämtvideor. The real deal alltså.

Kalif Alif sa...

P.S. Jag kan knappt vänta tills han kommenterar hennes visa-fittan-tendenser på samma melodramatiska vis.

Daniel sa...

Smart!
Jag tar tillbaka allt. Han är tydligen en helt vanlig galning, det är inga konstigheter med det.

Chris Crocker menar förmodligen i grunden väl. Problemet är mest att han har lite svårt att kanalisera det (plus att han är galen) och att han, när han än är igång, passar på att framhäva sitt personliga varumärke en lite smula för mycket.

Eller så har jag missförstått allting, igen. Jag ser fram emot fittfilmerna som alex tydligen har nån form av insiderinfo om.

Daniel sa...

och JUST!
Efter som det inte är ett skämt så plockar jag upp en liter Gredos åt dig, Emil. Säg bara till när du vill sätta igång.

Skicka en kommentar