onsdag 15 april 2009

Domino's med en twist.

Man ska tydligen tänka efter före man beställer något från Domino's i USA.




Sånt där är precis sånt som man absolut inte vill bli påmind om egentligen. Man vill liksom inte börja fundera på vad man har ätit genom historien och framför allt inte på om man kan minnas att man har gjort någon upprörd innan eller i samband med att man har beställt mat av dom.

Micke på mitt jobb berättade förra veckan om nån pizzeria som hade torskat på att de hade haft 12 sorters male seed på ett prov-ex när hälsovårdsmyndigheten hade knackat på. Det kan mycket väl var en råttan i pizzan(!) men tillsammans med den här trista historian med kycklingen och glaset så tro 17 att man börjar snegla mer på egenodlat och hemlagat.

2 kommentarer:

Emil sa...

Haha, 12 sorter! Det är så överdrivet att det blir mer löjligt än äcklande. Och vilket jävla jobb: förutom att tillaga pizzor måste de sköta en spermabank.

För övrigt är det här tredje gången jag hör en variant av sperman i pizzan. Första gången var av Marcus i högstadiet (då räckte det med sperma), andra gången av Greger (då fanns både kiss och bajs med) och nu har det alltså levlat förbi Quattro Spermoni.

Men de är säkert sanna allihopa.

Joel sa...

Nu har dom tagit bort videon av "rättighetssjäl". Jomenvisst.. hahaha..
Tack o lov(?) så har nån lagt up den igen... http://www.youtube.com/watch?v=gPxEe7R_Dqo

Skicka en kommentar